Pelenkakedvelők és felnőttbabák oldala

AB, DL

Az oldal a pelenkakedveléssel kapcsolatos információkat tartalmaz. Kérlek csak akkor olvass bele, ha a téma érdekel vagy el tudod fogadni, hogy vannak emberek, akiknek a pelenka viselése, használata örömöt okoz.
Az oldal látogatásának javasolt minimum életkora 18 év.

Hazánkban kapható pelenkák

Általánosan kijelenthetjük, hogy jelenleg számos nagyobb és kisebb márka is megtalálható a hazai piacon. Az elmúlt években dinamikusan szélesedett az itthon kapható terméklista, bár nem mindenki számára optimális.

Jelenleg többségében a „textilszerű” külső borítású pelenkák kaphatóak túlsúlyban, de néhány műanyag fóliás változat is megtalálható.
Ugyancsak széles a választék pelenkák szabása szerint, megtalálhatóak a nadrág (slip), a fehérnemű (pants) és öves (flex) jelegű termékek (gyártónként változhat az elnevezés).
A speciálisan AB, DL igényeket kiszolgáló termék a hazai piacon nem jelentek meg, így azokat európai webáruházak pócairól lehet megrendelni.

Kapható márkák

– A nevekre kattintva elérheted a hivatalos információs oldalakat. –

Hol kaphatóak...?

A felnőtt pelenkák gyógyszertárakban, gyógyászati segédeszköz boltokban, szakirányún webshopokban szerezhetőek be.
A tini pelenkák nagyobb drogériákban, szakirányún webshopokban kaphatóak.

Hol érdeklődhetek a pelenkák iránt?

Többnyire a patikákban, gyógyászati segédeszköz szakboltokban és webshopokon. Szerencsére mára már a patikák is elérhetőek e-mailben, így a kiválasztott patikáktól meg lehet kérdezni, hogy milyen pelenkájuk van és milyen áron vagy éppen a kívánt pelenkát be tudják-e szerezni.

Néhány információs weboldal:

  • OEP Sejk, itt minden hazánkban vényre (receptre) is kapható pelenkát felsorolnak, a leírásaikkal, PDF tájékoztatóval és referencia árakkal.
  • Patikakereső
lap tetejére
Szerzői és licenc információk:
>>>