Pelenkakedvelők és felnőttbabák oldala

AB, DL

Az oldal a pelenkakedveléssel kapcsolatos információkat tartalmaz. Kérlek csak akkor olvass bele, ha a téma érdekel vagy el tudod fogadni, hogy vannak emberek, akiknek a pelenka viselése, használata örömöt okoz.
Az oldal látogatásának javasolt minimum életkora 18 év.

Pelenkakedvelők Fóruma

A Fórum a pelenkakedvelők (DL) és felnőttbabák (AB) mindennapos dolgaival, problémáival és élményeikkel foglalkozik. Egyszerre közösségi oldal és közösség, mivel az információkat és élménybeszámolókat, történeteket, műveket a tagok együttesen publikálják, másrészt a tagok egy szűkebb csoportja személyes beszélgetéseken is találkozik egymással.

Az új tagokkal szemben nincsenek hatalmas elvárásaink, csupán néhány alapvető dolgot kérünk tőlük; a regisztrációs feltételek elolvasását és annak megfelelő regisztrációt, a közösségi és együttélési feltételek figyelemben tartását, a Fórum témáinak bővítését.

Fő témáink:

  • Pelenka; AB, DL; Élménybeszámolók, pelenkák lelőhelyei, lexikon, történetek és sok-sok minden.
  • Pelenka plusz…; Itt kaptak helyet azok a témák, melyek a pelenka mellett más kedvteléseket mutatnak be, mint például az furry, gumi és műanyag ruhák kedvelése stb.
  • Művek, műalkotások; Pelenkás témájú művek és műalkotások kapnak helyet ebben a szekcióban. Szülőszoba; Tagjaink itt hozhatnak létre új témákat.
  • Köszöntelek a fórumon; Tagjaink itt mutatkoznak be és itt kapnak információt a Fórum működéséről.
  • Általános csevegés; Minden ami nem pelenkás téma, például kedvenc zenéink, verseink, szülinapi és ünnepi köszöntések.

Facebook

A Pelenkakedvelők Fóruma jelen van a Facebookon is, így be tudjuk mutatni a közösség alapvető híreit, eseményeit, hogy azon pelenkások is tudomást szerezzenek róla, akik még nem tagjai a közösségünknek.

Pantypp

A pelenkakedvelők, felnőttbabák jelentős része használja a pelenkát a céljának megfelelően, így bepisilnek, néhányan be is kakilnak a pelusba. Viszont sokan vannak, akik nem használnak vagy nem mindig használnak pelenkát, hanem más ruhadarabot (alsónadrágot, farmert stb.) részesítenek előnyben. Számukra hoztuk létre ezt a lehetőséget, a Pantypp-t (fórum).

lap tetejére
Szerzői és licenc információk:
>>>