Pelenkakedvelők és felnőttbabák oldala

AB, DL

Az oldal a pelenkakedveléssel kapcsolatos információkat tartalmaz. Kérlek csak akkor olvass bele, ha a téma érdekel vagy el tudod fogadni, hogy vannak emberek, akiknek a pelenka viselése, használata örömöt okoz.
Az oldal látogatásának javasolt minimum életkora 18 év.

2000-2001.

A Megszereztem az első, betárcsázós internet hozzáférésemet, az elsők között próbáltam megkeresni pelenkás tartalmakat. Akkoriban még a kezdeti HTML tartalmakhoz képest is eléggé kezdetleges oldalakat és kis felbontású, életlen fotókat lehetett találni. Nagyon hamar megfogalmazódott bennem, hogy készítek egy saját oldalt. Akkoriban még nagyon elérhetetlen volt a saját tárhely és domain, így ingyenes tárhelyre (kiwwi.hu, aztán extra.hu) helyeztem fel, az első egyszerű oldalamat ggpelbaby címmel.

Eközben Boyszi „pelenkás oldalai” címmel elkészítette a saját pelenkás lapját, melyen főként pelenkás történeteket gyűjtött össze és Ő maga is írt hozzá jó néhányat, az ő oldala is ingyenes (tar.hu) tárhelyen lett elhelyezve.

Facebook

Miután többször törölték az oldalamat, ezért úgy döntöttem, hogy saját domaint és tárhelyet vásárolok, ez volt a diaperclub.hu és később az eu közdomaint is megkapta. Közel 10 évig működött, a híres „monoszkópos” weboldal. Részben magán oldalként üzemelt, de beszámolt a még ggpelbaby-s időszakban megismert emberekkel és berlini AB, DL csoporttal lezajlott balatoni (2003., 2005.) és drezdai, berlini találkozókról. Számos érdekes cikket közölt olyan hivatásokról, ahol pelenka viselése feltétel volt.

Pontos időpontot nem tudok,
Humbi megalkotta a sissybaby oldalt (uw.hu), mely fórumként üzemelt, számos sorstársunknak adott lehetőséget az egymás közötti kommunikációra és információk megosztására.

2008. május

Lelkes ismerősök d-mon és diapy elkészítettek egy fórumot, Magyar Pelenkakedvelők Fóruma címmel, még ingyenes tárhelyen. Idő közben Macik70 megvásárolta az abdl.hu domaint. Én szeptemberben csatlakoztam a csapathoz, ezt követően vettem át a domaint és rendeltem meg a tárhelyet és így került saját helyre a jelenleg is üzemelő fórum, mely azóta számos átalakuláson ment át.

Itt köszönöm meg, minden embernek, aki segítette a munkánkat, bármelyik oldalon vagy az élő találkozók szervezésében, háttérmunkáiban. Köszönöm azoknak az úttörőknek, akik előljártak, akiket remélhetőleg soha nem felejtünk el.

Sajt (G. G. Pel)

lap tetejére
Szerzői és licenc információk:
>>>