Regisztrációs feltételekOlvasd el a feltételeket, mert sikertelen lesz a regisztrációd vagy nem fogunk aktivizálni!

Üdvözlünk a Magyar Pelenkakedvelők Fórumán!

Regisztráció menete röviden:

1. Regisztráció. - A regisztrációnál létező e-mail címet adjál meg, melyet rendszeresen használsz és olvasod a kapott leveleket.
2. Kapsz egy automatikus levelet és egyet az adminisztrátortól is, ezeket olvasd el.            
3. Profilod részletes és pontos kitöltése.
4. E-mailben (abdl@abdl.hu) küldj egy ellenőrző fotót* magadról, - Olvasd el a részletezést (4. pont), mielőtt lemondsz a regisztrációról! - vagy értékelhető Facebook fiókod e-mail címével regisztrálj (tájékoztató és alternatív lehetőségek lentebb).
5. A regisztrációd megerősítése, egy moderátor által.      
6. Bemutatkozás írása, a bemutatkozás rovatba.  
7. Teljes jogú tagság megadása.


Regisztráció menete részletesen:

1. A regisztrációdnál használhatsz ékezetes karaktereket, jelszó nem tartalmazhatja a felhasználói nevedet, kis és nagybetűket és számokat kell tartalmaznia.

2. Kapsz egy automatikus levelet és egyet az adminisztrátortól, ezekben olvasd el. Ha nem olvasod el, akkor regisztrációd sikertelen lehet.

3. Kérünk, hogy minden mezőt tölts ki a profilodban, a szöveges mezőket is. A magadról írt leírásban ne csak evidens dolgokat írj, mint például, hogy „szeretek pelenkában lenni”, hanem ennél többről szóljon (amit tettél már vagy amire vágysz vagy álmaid).

4. Az abdl@abdl.hu címre küldj (csatolmányként a levélhez és nem link megadásával) el magadról egy friss pelenkás fotót (szelfit), melyen a kezdetben (asztalon, előtted) az aktuális dátumot és az MPF feliratot tartalmazó papírt tartasz. Így tudjuk ellenőrizni, hogy a regisztrációd a valós. A fotóból ki kell derülni a nemednek és hozzávetőlegesen az életkorodnak (nem kell a nemi szerveknek látszania).
- Sajnos a sorozatos fals regisztrációk és visszaélések miatt meg kell győződnünk arról, hogy a regisztrált tagok valóban pelenkások vagy valamilyen módon érintettek (pl.: mom, dady) és azonos a regisztrált személlyel és annak nemével, ezért van szükség a fotóra, melyen nem kell látszani az arcodnak, a képet ellenőrzését követően töröljük. Kérjük, hogy a fotót semmilyen programmal ne módosítsd (még a méretét se változtasd meg), mert az eredetiségét is vizsgáljuk.
A fotó helyett, elküldheted a valós nevedre szóló, eredeti és hiteles Facebook profilod linkjét is, ezt csak akkor választhatod, ha azzal ez e-mail címmel regisztrálsz hozzánk, amelyiket a Facebook profilodban is használsz.

Adatkezelés:
A regisztráció során beérkezett személyes adatokat (fotó, Facebook link és Fb., profilban látható adatok, e-mailben írt adatok, azaz a rendelkezésünkre bocsátott adatok) a Fórum szerkesztője (adminisztrátora) kezeli, mely adatokat harmadik személynek nem adja át, illetve a fotót az ellenőrzést követően megsemmisíti.
Ezen védettség alá nem esik, a fórum nyilvánossága előtt (bele értve a chat és PM üzeneteket) közölt személyes adatokra.

5.  A fentiek teljesítése esetén, az adminisztrátor megtekinti a profilodat, a bemutatkozásodat és további teendőkről levelet küld. Amennyiben további teendőd nincs, akkor a regisztrációdat megerősíti. - Megjegyzés: Ekkor még nem látod a teljes Fórumot, csak egy részét, hogy tovább léphess a regisztrációs folyamatban.

6. Bemutatkozás írása a "bemutatkozás" topicba, profilod kiegészítése (minden pontnál), szabályzat elolvasása.

7. Amennyiben mindent teljesítettél, akkor az adminisztrátornak jogában áll, hogy a teljes jogú tagságot megadja számodra.

Amennyiben valamelyik feltételt nem tudod teljesíteni, akkor erről értesítsd az adminisztrátort a fenti e-mail címen és akkor segítenek megoldást keresni.

A regisztráció teljes véghezviteléhez 30 nap áll rendelkezésedre, ezt követően, ha nem teljesítetted a feltételeket vagy nem kértél egyedi elbírálást, akkor töröljük a profilodat.

A Magyar Pelenkakedvelők Fóruma nem kizárólag csak az interneten működő közösség, hanem sokan egymást ismerő emberek csoportja, akik rendszeresen találkoznak.  Ezért a közösség védelme kiemelt fontosságú számunkra.

Mindazonáltal a Magyar Pelenkakedvelők Fóruma nem vállal felelősséget a tagok cselekedeteiért, az írásaik, leveleik valóság tartalmáért, mivel abba sem beleszólási, sem ellenőrzési lehetősége nincs.
Minden tag saját felelősségére használhatja a Fórumot.
A Fórum moderátorainak jogában áll indok nélkül törölni hozzászólásokat és felhasználókat.

Szeretettel fogadunk, akár pelenkakedvelő (DL), akár felnőtt baba (AB), akár mama, papa (dady, mom), akár inkontinens ember vagy. De ez a tagság nem kötelező, csak akkor csatlakozz, ha aktív tagja kívánsz lenni a közösségnek.

Üdvözlettel: M.P.F. csapata