Regisztrációs feltételekOlvasd el a feltételeket, mert sikertelen lesz a regisztrációd, mert a Fórum közösség védelme érdekében nem elégséges csak egy anonim e-mail cím és felhasználói név páros!

Üdvözlünk a Magyar Pelenkakedvelők Fórumán!

FREEMAIL-es e-mail címmel ne regisztrálj! A freemail SPAM szűrője a az abdl.hu irányából érkező leveleket véglegesen elutasítja, így a regisztráció sikertelen lesz.

Regisztráció menete röviden:

1. Regisztráció. - A regisztrációnál létező e-mail címet adjál meg, melyet rendszeresen használsz és olvasod a kapott leveleket.
2. Kapsz egy automatikus levelet és egyet az adminisztrátortól is (kb. 24 órán belül), ezeket olvasd el (fontos információkat tartalmaz).            
3. Profilod részletes és pontos kitöltése.
4. E-mailben (abdl@abdl.hu) küldj egy ellenőrző fotót* magadról, - Olvasd el a részletezést (4. pont), mielőtt lemondsz a regisztrációról! - vagy értékelhető Facebook fiókod e-mail címével regisztrálj (tájékoztató és alternatív lehetőségek lentebb).
5. A regisztrációd megerősítése, az adminisztrátor által.      
6. Bemutatkozás írása, a bemutatkozás rovatba.  
7. Teljes jogú tagság megadása (adminisztrátor által).


Regisztráció menete részletesen:

1. A regisztrációdnál a jelszó nem tartalmazhatja a felhasználói nevedet, továbbá kis és nagybetűket, számokat kell tartalmaznia.

2. Kapsz egy automatikus levelet és egyet az adminisztrátortól (kb. 24 órán belül), ezeket olvasd el. Ha nem olvasod el, akkor regisztrációd sikertelen lesz. A levél tartalmazza az adatvédelmi leírást, melyet a regisztráció folytatásával tevőlegesen elfogadsz.

3. Kérünk, hogy minden mezőt tölts ki a profilodban, a szöveges mezőket is. A magadról írt leírásban ne csak evidens dolgokat írj, mint például, hogy "szeretek pelenkában lenni", hanem ennél többről szóljon (amit tettél már vagy amire vágysz vagy álmaid).

4. Az abdl@abdl.hu címre küldj (csatolmányként  és ne link megadásával) el magadról egy friss pelenkás fotót (szelfit), melyen a kezdetben (asztalon, előtted) az aktuális dátumot és az MPF feliratot tartalmazó papírt tartasz. Így tudjuk ellenőrizni, hogy a regisztrációd  valós. A fotóból ki kell derülni a nemednek (nemi hovatartozásod) és hozzávetőlegesen az életkorodnak (nem kell a nemi szerveknek látszania és az arcodnak se).
- Sajnos a sorozatos fals regisztrációk és visszaélések miatt meg kell győződnünk arról, hogy a regisztrált tagok valóban pelenkások vagy valamilyen módon érintettek (pl.: mom, dady) és azonos a regisztrált személlyel és annak nemével, ezért van szükség a fotóra, melyen nem kell látszani az arcodnak, a képet ellenőrzését követően töröljük. Kérjük, hogy a fotót semmilyen programmal ne módosítsd (még a méretét se változtasd meg), mert az eredetiségét is vizsgáljuk. A kép és képből kiderülő adatokat az ellenőrzést követően töröljük, nem jegyezzük fel.
Alternatíva:
A fotó helyett, elfogadjuk a valós Facebook profilodat, ha az értékelhető tartalommal bír és kiderül belőle a nemed. Ne küld eb a linket, helyette a Facebook regisztrációjánál használt e-mail címmel regisztrálj ide is és az Fb-n engedélyezd az e-mail alapján való keresést.
Egyes esetekben elfogadjuk az olyan, nem valós, azaz bece- vagy művésznévre szóló Facebook fiókot is, amelyről értékelhető hozzászólásokat írtál a Fórumunk témáiban és a regisztrációhoz használt e-mail cím egyezik a Facebook fiókhoz használt címmel.
És elfogadunk olyan weboldalt vagy blogot, melyből egyértelműen kiderülhet, hogy az itteni regisztráló személy azonos a weboldal, blog létrehozójával.
Külön eljárás: Lehetőség van, de csak előzetes kérés alapján, egyéni eljárásban megállapodni, de ez nem lehet az ellenőrzés teljes kihagyása, attól való eltekintés.

Adatkezelés:
A regisztráció során beérkezett személyes adatokat (fotó, Facebook link és Fb., profilban látható adatok, e-mailben írt adatok, azaz a rendelkezésünkre bocsátott adatok) a Fórum szerkesztője (adminisztrátora) kezeli, mely adatokat harmadik személynek nem adja át, illetve a fotót az ellenőrzést követően megsemmisíti.
Ezen védettség alá nem esik, a fórum nyilvánossága előtt (bele értve a chat és PM üzeneteket) közölt személyes adatokra.

5.  A fentiek teljesítése esetén, az adminisztrátor megtekinti a profilodat, a bemutatkozásodat és további teendőkről levelet küld. Amennyiben további teendőd nincs, akkor a regisztrációdat megerősíti. - Megjegyzés: Ekkor még nem látod a teljes Fórumot, csak egy részét, hogy tovább léphess a regisztrációs folyamatban.

6. Bemutatkozás írása a "bemutatkozás" topicba, profilod kiegészítése (minden pontnál), szabályzat elolvasása.

7. Amennyiben mindent teljesítettél, akkor a adminisztrátornak jogában áll, hogy az állandó tagságot megadja számodra.

Amennyiben valamelyik feltételt nem tudod teljesíteni, akkor erről értesítsd a adminisztrátort a fenti e-mail címen és akkor segítenek megoldást keresni.

A regisztráció teljes véghezviteléhez 30 nap áll rendelkezésedre, ezt követően, ha nem teljesítetted a feltételeket vagy nem kértél egyedi elbírálást, akkor töröljük a profilodat.

A Magyar Pelenkakedvelők Fóruma nem kizárólag csak az interneten működő közösség, hanem sokan egymást ismerő emberek csoportja, akik rendszeresen találkoznak.  Ezért a közösség védelme kiemelt fontosságú számunkra.

Mindazonáltal a Magyar Pelenkakedvelők Fóruma nem vállal felelősséget a tagok cselekedeteiért, az írásaik, leveleik valóság tartalmáért, mivel abba sem beleszólási, sem ellenőrzési lehetősége nincs.
Minden tag saját felelősségére használhatja a Fórumot.
A Fórum moderátorainak jogában áll indok nélkül törölni hozzászólásokat és felhasználókat.

Szeretettel fogadunk, akár pelenkakedvelő (DL), akár felnőtt baba (AB), akár mama, papa (dady, mom), akár inkontinens ember vagy. De ez a tagság nem kötelező, csak akkor csatlakozz, ha aktív tagja kívánsz lenni a közösségnek.

Üdvözlettel: M.P.F. csapata