Ili az iskolai uszodában

 

Szerző: janoska (A Magyar Pelenkakedvelők Fórum tagja)

Dátum: 2008-09-23, 22:11

A történet kimásolva: http://www.abdl.hu

 

 

Egy baráti társasággal uszodában voltunk. Úsztunk, beszélgettünk, anekdotáztunk. Egyszer csak az egyik társunk, Ili arra lett figyelmes, hogy egy kislányt a medence szélén egy idősebb nő oktat, elég hangosan. Hogy képzeled, hogy csak úgy belepisilsz a medencébe. Ha pisilned kell, akkor, tessék kimenni a WC-re. Most, tessék azonnal az öltözőbe menni és utána megyünk haza.

Ili elmosolyodott. Rákérdeztünk mi ez a mosolygás, kinek, minek szól. Ekkor Ili egy kis húzódozás után elmesélte, hogy…

 

 

Az iskolánknak saját uszodája volt. A medence vize nem volt mély. A legmélyebb pontja 1,2 méter volt. A legsekélyebb részen pedig 0,4 méter volt. Persze az is igaz, hogy akkor nem is voltam több 1,35 méternél. A medence vizét egy termálkút táplálta. A nagymedencében lévő víz hőfoka  26 – 28 C fokos volt. A színe az ásványi anyagoktól egy kicsit barnás színű volt. Állandó jelleggel cserélődött a víz, mert mindig folyt bele, illetve ugyanannyit le is engedtek belőle. Egy üvegházat fűtöttek vele. Természetesen nem feszített víztükrű medence volt. Arról akkor még nem is hallottunk. A medence 15 méter hosszú és 7 méter széles volt. Ebben a medencében tanult meg úszni minden diák. Mivel a medence az iskoláé volt, és fedett helyen volt, ezért állandóan, télen, nyáron tudtunk menni, megfelelő órabeosztással fürdeni, pancsolni. Voltak még kismedencék is, ezeknek a vize 34-36 C fokos volt. Itt lazulni, gondolkodni lehetett. Ha rosszak voltunk ide küldtek bennünket elmélkedni a bűnünkön. Természetesen mire lejárt a büntetési időnk addigra jó kimelegedtünk a medencében, szinte mint a rák kifőttünk. Ha kijöttünk a vízből, akkor egyből fürdőköntösbe kellett bújnunk és úgy kellett akklimatizálódnunk, és csak miután kellően lehűltünk akkor mehettünk vissza a nagy medencébe. Ez eltartott vagy öt percig, addigra már lejárt a játék ideje, és kezdődött az előírt oktatás. Dupla büntetés volt ez így.

 

Egyik alkalommal nagyon kellett pisilnem, de nem akartam a medencéből kimászni, és abbahagyni a vízben folytatott játékot, hanem szépen lassan belepisiltem a medence vízébe. Szerencsétlenségemre a nevelőnő észrevette, hogy bugyborékol a fürdőruhám alja. Kihívott a medencéből. Mikor a nevelőnőhöz értem, a tanárnő szólt nekem, hogy hajoljak előre és fogjam meg a bokámat. Felvettem a kívánt pózt. A nevelőnő megsimogatta a popsimat, először lefelé húzta az egyre jobban feszülő egyrészes fürdőruhámat, majd a lábközéprészt a lehető legjobban összehúzta, és felhúzta. A fürdődressz lábközép része popsimba, illetve a puncimba vágott. Fehér popsim szinte világított. A nevelőnő befordított úgy, hogy a fehéren világító fenekem a medence felé nézzen. A nevelőnő sípjába fújt, erre mindenki a feléje nézett. Mikor már mindenki a nevelőnőt és a világítótoronyként világító fenekemet nézte, akkor a tanárnő kioktató hangnemben elkezdte a monológját.

Ez a kislány olyant tett, amit nem szabad. Belepisilt a medencébe. Abba a vízbe, amiben Ti most fürödtök, pancsoltok, víz alá bujtok, és valljátok be olykor – olykor kortyoltok is belőle. No nem szándékosan, de véletlenül, vagy butaságok okán. Ezért ez a kislány, most a csoport előtt öt fenékre verést fog kapni, és a mai fürdést befejezi, és az öltözőbe megy. 

Az öt fenékre verést megkaptam. A fehér popsim piros lett. Mikor végre megkaptam az engedélyt, hogy kiegyenesedhetek, és az öltözőbe mehetek, a fürdőruhám nadrág részét meg akartam igazítani. A fenekemből ki akartam húzni az oda behúzott vizes fürdőruhát, de a tanárnő rám szólt. Azt már nem szép leányzó, had lássa mindenki a piros popodat. Nekem nemcsak a popsim, de az arcom is piros volt. A fenekem sajgott az öt csapástól, illetve a szégyentől teljesen magam alatt voltam. Még sohasem kaptam addig fenékre verést. Az Én popsimat büntető kezek eddig nem érintették. Számomra ez újfajta büntetés volt. Eléggé, sajgó, fájó bemutatkozás volt.

Futva menekültem az öltöző felé, de annak ajtaja zárva volt. A kulcs természetesen a nevelőnő zsebében volt. Vissza kellett mennem érte. Szörnyű égő dolog volt, piros popóval a medence körül rohangálni. Én ekkor még nem tudtam, hogy senki sem figyeli a popómat. Mind később tapasztaltam ez itt mindennapos esemény a fenékre verés. Nem rég jöttem ebbe az iskolába. Talán két hete jártam ide. A kulccsal a kezemben gyorsan az öltöző ajtóhoz rohantam és egyből felöltöztem, nem is tusoltam le. Vizes fürdőruha le, egy áttörülközés, és pillanatok alatt felkaptam magamra az iskolai formaruhát. Mire e többiek kijöttek a medencéből addigra Én már ki is mentem az öltözőből a folyósóra.

Két nap múlva, ismét fürdeni ment a csoport. Természetesen Én is köztük voltam. Gyorsan átöltöztünk. Ruha, fehérnemű le, ruha a fogasra, bugyi, trikó zokni a zsába a cipő pedig a pad alá, utána gyorsan magamra kaptam az egyrészes fürdőruhát. Hajamat kontya összefogtam és ráhúztam a fürdősapkát. Irány a medence, zsupsz be a vízbe. Megkezdődött a felhőtlen pancsolás. Talán öt perc telt el mikor bejött a nevelőnő az uszodába, és kihívott a medencéből. Félre hívott, és megkérdezte, hogy van-e, és ha van, akkor milyen bugyi van a fürdőruhám alatt. Meglepődtem a kérdésen. Miért lenne bugyi a fürdőruhám alatt. Idáig nekem senki sem mondta, hogy a fürdőruha alá is venni kell bugyit.

Egy kissé megszeppenve mondtam, hogy nincs a fürdőruhám alatt semmi sem. Miért kellett volna felvennem valamit. A többiek sem vettek fel semmit. Igaz a Marika bugyiban kiment az öltözőből valahová, kezében a volt fürdőruhája, de amikor visszajött már a fürdőruha rajta volt és a bugyija ott volt a kezében.

A nevelőnő válaszomat hallva mérges lett és közölte velem, hogy hajoljak csak előre, és tegyem enyhe terpeszbe a lábamat. Lehajoltam és arra gondoltam, hogy ismét el fognak náspángolni. De nem ez történt. A nevelőnő ismét felhúzta a fürdőruhámat, de most nem húzta a fenekembe, hanem jól eltartotta tőle. Jól megvizsgálta a puncimat. Áhá még nem szőrős a puncikád környéke, még nem volt vatta a lábad között. Elengedte a fürdőruhámat, és visszasimította a popsimra azt. Arra gondoltam, hogy e tények megállapítása után mehetek fürdeni tovább. De nem. A nevelőnő rápaskolt kétszer háromszor a még mindig feszülő popsimra. A vizes fürdőruha miatt ezek a finom, kis felületen, de erős ütések a fájdalom mellett még csípték is a tomporomat.

Mikor kiegyenesedhettem, akkor jött az újabb utasítás. Menjél be a nevelői öltözőbe, és vedd le a vizes fürdőruhát, és találsz ott törülközött és töröld meg magadat és vegyél fel egy fürdőköntöst addig, míg oda nem érek. Nem szeretném, ha megfáznál. A Te méretedre valót is fogsz ott találni. Én is mindjárt megyek és megbeszéljük a teendőket.

Bementem a nevelői öltözőbe, és lehúztam magamról a vizes fürdőruhát, és ott álltam mezítelenül. A beígért fürdőköntöst sehol sem láttam. A puncim körül még nem voltak jelentősnek mondható pihék. Tényleg akkor még nem menstruáltam.

Mikor a nevelőnő belépett a szobába akkor önkéntelenül a két kezemet az ágyékom elé kaptam. Mit takargatod előttem azt a hamvas kis puncidat. Nő vagyok én is és láttam már elég sok punit életemben, elhiheted. Na vedd csak el onnan a kezedet, mert nem illik a saját puncidat simogatni. Erre félszegen elvettem a kezemet onnan, de csak a combomig húztam vissza, ha valaki belépne a női nevelői öltözőbe, akkor azonnal ismét takarni tudjam altestemet.

Na szép formás kislány menstruáltál már életedben? Ugye még nem?

Halkan válaszoltam, hogy még nem. Volt már foltos a bugyim, de arra anyu azt mondta, hogy ez még nem az. Az inkább felfázás miatt volt.

A törülközzél meg rendesebben én, addig elkészítem az ágyat, hogy a megfelelő bugyit rád tudjam adni, hogy emlékezzél, hogy nem szabad a medencébe pisilni, illetve véletlenül se forduljon ilyen még egyszer elő.

Ismét áttörültem magamat és a nevelőnő mellé álltam az agynál.

Na feküdjél fel hanyatt az ágyon és tedd széjjel a lábadat. Felfeküdtem az ágyra és nem igazán terpesztettem szét a lábamat. A bokáim széjjelálltak, de már a térdem majdnem összeért.

A nevelőnő szétnyitotta a combjaimat is. A puncimra hintőport permetezett, utána a rászórt hintőport szépen elsimította. Ekkor a mostani fogalmaink szerint bikini bugyit vett elő az íróasztalból, és valami téglalap alakú textíliát. Hát az a bikini alakú valami gumiból volt. Gyorsan felhúzta a lábamra a combom közepéig. Tiltakoztam, de az erős kezek nem engedtek kapálózni, illetve a gumibugyi, hogy egyre feljebb került a lábamra, egyre szűkebb mozgást engedélyezett számomra. Ekkor döbbentem rá, hogy a kapálózással semmire sem megyek, nem érek célt, és ezért a két kezemet a puncimhoz szorítottam. A nevelőnő nem foglalkozott a kezemmel. A téglalap alapú betétet becsatolta a gumibugyi belsejében lévő kapocsba, és a kezem által takart puncimra erővel ráhúzta a textíliával bélelt gumibugyit. Mikor ezzel megvolt felemelte a két lábamat az égbe emelte és a vállával megtámasztotta és a két kezével, megigazította a gumibugyit a popsimon. Mikor ezzel is megvolt és leengedte a lábamat, szólt, hogy keljek fel az ágyról. A kezem még mindig a gumibugyiban volt a puncimat takartam vele. Nem akartam, hogy a gumibugyi és a benne lévő betét hozzá érjen. Igaz, hogy még kislány voltam, de már nem olyan kicsi. Megpróbáltam felülni az ágyban, de nem tudtam, ezért kénytelen voltam a kezemet kivenni a gumibugyiból.

Na végre kisasszony, hogy rájöttél, itt az történik, amit én akarok. Vedd fel a fürdőruhádat.

Magamra húztam a vizes fürdőruhámat.

 

A történet többi része a fórum keretein belül olvasható! A történetet a szerző engedélye nélkül tilos máshol megjeleníteni, módosítani!