Kezdőlap

Információ

Történetek

Fórum

Linktár

Pelenka infó

 
      Információk a pelenkakedvelésről:Mi is az a pelenkafétis? A pelenkához való ragaszkodás, imádat.
Sokan feltehetik a kérdést, hogy mi is az a pelenkakedvelés, melyről itt eme weboldalon és fórumban szó van és ez teljesen jogos, hiszen világ szerte és így hazánkban is keveseket érint. Igaz nekünk nagyon fontos dolog ez. Van aki csak ritkán él a pelenka viseléssel és vannak akik életmódszerűen élnek pelenkában.

Mi a pelenkát kedveljük (interneten láthatod: DL vagyis diaper lover) és azért vesszük fel rendszeresen a pelenkát, mert kedveljük viselni és használni. Sokunkat megnyugtat, vannak "sorstársaink" akiket szexuálisan izgat és vannak emberek akiknek biztonság érzetet ad.
Mi nem vagyunk ínkontinensek, vagyis az érintettek többsége nem az. Ennek ellenére sokan szeretjük a pelenkát használni a céljának megfelelően. Sokunknak vágya, hogy éjszaka ne ébredjen fel, amikor bepisil a pelusba. Nappal jó érzés úgy elmenni otthonról, hogy a pelenka védelmet nyújt számunkra. Tudod nagyon jó dolog azt érezni, hogy nem lehet semmi baj, mert ott van rajtunk a pelus és ha pisilni kell, akkor nem kell bokrot keresni a város közepén és nem kell szorongatni, hanem csak használni a pelenkát.

Gyerekes?
Nem hinném, hiszen komolyan érezzük a vágyat és bár tudunk a pelenka nélkül élni, de bizony sokkal nehezebb lenne az életünk a pelenka hiányában, mert ez nem olyan, mint egy fagyira vágyni, hanem ez belülről jövő erős és olthatatlan vágy.
Sokan keresték az okát, de igazán nem fejtették meg. Csak azt tudták kideríteni, hogy a hajlamot magunkkal hozzuk (a hajlam a velünk született "igényeink") és az életünk (főként fiatalkori) eseményei váltják ki, hogy a hajlamból vágy, aztán rendszeres kedvtelés vagy életmód lesz.

Betegség?
Számunkra nem, hisz egészségkárosító hatásai nincsenek. A szakirodalom sokat foglalkozott a pelenkakedveléssel és más szexuális és életmód kiegészítő vágyakkal és játékokkal. A fórumban már sok szakember írását közzé tettük, akik nem betegségnek, hanem a szexualitás részének nyilvánították. Bár nem ilyen egyszerű, mert az orvosok (pszichiátria, pszichológia) sok esetben betegségként próbálják beállítani. De nem lehet csak egyszerűen a címkét felaggatni minden pelenkakedvelőre, felnőtt babára, hogy beteg és gyógyítani kell. Hiszen akkor szinte minden szexuális játékot kedvelő embert fel lehetne címkézni a valamilyen betegséggel. Vajon beteg az az ember, aki a 69-et, a csodás nőket szép fehérneműben vagy a bika pasikat egyenruhában vagy az intim testrészek csókolgatását (és sok minden mást) kedveli?
Vannak olyan pelenkakedvelők, akik betegek, de ez ritka és a betegségük nem feltétlenül a pelenkakedveléshez kötődik.

Sokunk szerető társra vágyik, aki rendszeresen pelenkáz minket, megfürdet, hintőporral vagy krémmel kényezteti fenekünket és puszit ad a homlokunkra. És milyen csodálatos és megnyugtató, de egyben izgató is amikor a kedvesünk bekrémezi a fenekünket! És micsoda szeretet és gondoskodás rejlik kedvesünk cselekedetébe, amikor bepelenkáz minket, a szerelem, a szeretet és az anyai gondoskodás csodái egyesülnek olyankor.
Ezért van, hogy van aki már nem csak pelenkakedvelő, hanem felnőtt baba is (interneten láthatod: AB vagyis adult baby). A felnőtt babák nem csak a pelenkát és annak használatát kedvelik, hanem a babaruhákat, a kisbabás dolgokat, az etetést és a cumit, a cumis üvegből való ivást.
Nahát, milyen bolondság ez!
Mondhatnád erre. De gondolj bele, ez egy kedves szerepjáték és ha ez két ember között jön létre akkor a másik személy (daddy vagyis papa, mum azaz mama) kedvességéről, a gondoskodásáról és a szeretetéről tanúskodik. És a "baba" pedig szeretettel ragaszkodik társához. Játék, mely fontos része néhányunk életének.
És ki ne szeretné, ha a kedvese gondoskodik róla és szereti, ápolja?!

Mit nézel meg egy nőn vagy egy fiún?
Arcát, melleit (nőn), lábait, fenekét, ruháját és az összhangot. És aztán felkiáltasz magadban, hogy "...ejnye de dögös és az alváza..." vagy "...milyen szexi fiú és a feneke milyen gömbölyű...".
És bizony ennek a látványnak, melyet szexinek, dögösnek nevezünk, egy részét a ruha adja.
Vagy otthon a csipkés bugyi a lányon, a feszes alsónaci a fiún bevadítja a buja vágyakat.
Sok ember öltözik úgy, hogy szexisnek érezze magát. Talán Te is így teszel. Számunkra a pelenka ilyen ruhadarab, amely mind ezeket biztosítja! Tudjuk, hogy a kívülállóknak ez a szenvedélyünk idegenkedést vált ki, de szeretnénk mi is élni a vágyainkkal és szeretnénk, hogy ne szóljanak meg minket érte.
Mi szívesen látunk Téged a fórumban, ha többet meg szeretnél tudni rólunk és az életmódunkról.